PVC vloertegels zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en zien er ook nog eens ontzettend mooi uit. De vloertegels kunnen probleemloos schoongemaakt worden met een stofzuiger en enkel een vochtige dweil. Niet onbelangrijk is het feit dat PVC tegels zeer slijtvast zijn en een zeer lange levensduur hebben.  Door hun unieke structuur en veerkracht beschadigen PVC tegels ook niet zo snel als natuurlijke tegels.

Creatief met PVC vloertegels

Met onze PVC vloertegels kunt u uw creativiteit de vrije loop laten. Onze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende dessins.  Daarnaast zijn de PVC tegels verkrijgbaar in een uitgebreid palet aan kleuren, waardoor u er zeker van bent dat de PVC vloertegels precies bij u passen. Onze tegels zijn kleurvast, dus u bent verzekerd van vele jaren woongenot. En mocht er onverhoopt toch een vloertegel beschadigd raken, dan kunt u hier zo een nieuwe tegel voor in de plaats leggen, zonder uw hele vloer te hoeven vervangen.

Het gemak van PVC vloertegels

Onze PVC vloertegels zijn niet gevoelig voor vetvlekken, vocht, olievlekken en dergelijke. U maakt de PVC tegels in een handomdraai weer schoon. Daarnaast hebben PVC tegels de prettige eigenschap dat zij weinig geluid geven in tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat, waardoor u minder lawaai heeft als u of anderen in uw huis lopen