U hoeft niet langer te twijfelen tussen gehorig laminaat of onderhoudsgevoelig parket. Met de huidige hoge kwaliteit PVC laminaat haalt u een hoogwaardige vloer in huis met een sfeervolle en rijke uitstraling. PVC laminaat is onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen. Samen met de goede prijs/kwaliteitsverhouding zult u zeker niet teleurgesteld worden met uw keuze voor PVC laminaat.

PVC laminaat op elke ondergrond

Naast het PVC laminaat, leveren en leggen wij ook diverse typen ondervloeren. Dit zorgt ervoor dat wij het PVC laminaat op elke denkbare ondergrond kunnen leggen. Het PVC laminaat is leverbaar in diverse kleuren en opdrukken en is daarnaast ook verkrijgbaar in diverse breedtes en lengtes.  Dankzij de unieke samenstelling van het materiaal is PVC laminaat slijtvast, behoud het zijn kleur en werkt het geluiddempend.

Onderhoudsvriendelijk PVC laminaat

Een belangrijke eigenschap van PVC laminaat, is dat het onderhoudsarm en gemakkelijk te reinigen is. Als u er even met de stofzuiger en een vochtige dweil over heen gaat, is uw vloer in no-time weer hygiënisch schoon. Het materiaal is daarnaast ook ongevoelig voor vocht, vet, olie en andere stoffen die normaal gesproken uw vloer ernstig aantasten. Een PVC vloer kunt u daarentegen gemakkelijk reinigen.